NEUGART

PLANETARNI REDUKTORI

NEUGART PLANETARNI REDUKTORI

Neugart planetarni reduktori za servo motore mogu biti standardni, precizni ili za posebne namene, a mogu se kombinovati sa velikim brojem servo motora različitih proizvođača. Pomoću jednostavnih softverskih alata možete konfigurisati i uraditi proračune za vaš reduktor bilo da se radio o Omron, Siemens, Yaskawa, BnR, Allen Bradley, Mitsubishi, Lenze, Schneider, Inovance i mnogim drugim servo motorima.

IZABERITE REDUKTOR
Neugart Srbija

ECONOMY

Planetarni reduktori i reduktori pod pravim uglom iz ECONOMY serije imaju atraktivnu cenu u svim varijantama. Oni su lagani, moćni i koriste ležajeve niskog trenja. Njihova konstrukcija i tehnički dizajn čine ih idealnim za zahtevne proizvodne cikluse.

PLE reduktori

PLE

PLE ima odličan odnos cena-kvalitet. Posebno je lagan, izuzetno snažan, a opet pogodan za zahtevne proizvodne cikluse zahvaljujući konceptu ležaja sa niskim trenjem i optimizovanom podmazivanju. 

PLQE reduktor

PLQE

Naš PLQE je jednostavan i moćan. Može se povezati direktno sa vašom opremom bez potrebe za posrednom prirubnicom. Veći kuglični ležajevi sa dubokim žljebovima na izlazu omogućavaju apsorpciju većih aksijalnih i radijalnih sila. 

PLPE reduktor

PLPE

Naš PLPE kombinuje najbolje karakteristike Economy serije sa uz dodatne performanse: Optimizovani izlazni ležaj je dizajniran za veće radijalne i aksijalne sile. Kompaktna spoljna kontura PLPE takođe omogućava da se koristi u ograničenim prostorima.

PLHE reduktor

PLHE

PLHE je naša idealna kombinacija ekonomičnih i preciznih reduktora. Konusni valjkasti ležajevi ovog planetarnog reduktora garantuju visoku krutost čak i pri maksimalnom opterećenju. Zaptivka visokih performansi pruža povećanu zaštitu od prašine i prskanja vode.

PLFE reduktor

PLFE

PLFE je naš planetarni reduktor sa kompaktnom izlaznom osovinom prirubnice. Po veličini su za više od jedne trećine manji. Njegov standardizovani izgled prirubnice čini ga posebno lakim za instalaciju.

PFHE reduktor

PFHE

PFHE predstavlja finansijski atraktivnu alternativu za aplikacije u kojima se javljaju velika radijalna opterećenja. Zahvaljujući radijalnom zaptivaču vratila koji se koristi, ovaj reduktor postiže klasu zaštite IP65 na izlaznoj strani i stoga može da izdrži i nepovoljne uslove korišćenja.

WPLE reduktor

WPLE

WPLE nasleđuje prednosti Economy serije. Svojim kompaktnim, ali moćnim dizajnom, savršen je za dinamičke višeosne sisteme. Naš pravougaoni reduktor je doživotno podmazan, jednostavan za montiranje i nudi odličan odnos cene i performansi.

WPLQE reduktor

WPLQE

Naš WPLQE je pravougaoni reduktor sa kvadratnom izlaznom prirubnicom. Ovo ga čini posebno lakim za montažu, a zahvaljujući većim kugličnim ležajevima sa dubokim žljebovima, pogodnim i za veće radijalne i aksijalne sile.

WPLPE

WPLPE je veoma traženo rešenje iz našeg Economy asortimana: štedi prostor, ali je moćno i po atraktivnoj ceni. Svoje pogonske elemente pričvršćujete direktno na izlaznu osovinu, koja takođe može da izdrži velike radijalne sile zahvaljujući izuzetno jakim kugličnim ležajevima sa dubokim žljebovima.

planetarni reduktori